Missoula

Op 11 februari verscheen bij Godijn Publishing de thriller Missoula van Fedor de Groot. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Britta Mahler werkt als cold case expert bij de FBI in New York. De inval waarbij ze assisteert loopt volledig mis en door het trauma dat ze daarbij oploopt, strandt haar relatie. Gedesillusioneerd keert ze terug naar haar geboorteplaats Missoula. Een oud-collega van het FBI-kantoor in Missoula vraagt haar de dood van een jonge vrouw te onderzoeken. De zaak kent veel overeenkomsten met een aantal moorden uit het verleden. De vraag rijst of er een seriemoordenaar actief is. Tijdens de bloedstollende zoektocht naar de moordenaar vindt Britta het dagboek van haar oudoom Otto Mahler. Ze duikt in zijn schimmige verleden, dat teruggaat naar het begin van de Tweede Wereldoorlog. Britta’s onderzoeken wekken de interesse van een machtige organisatie die geweld niet schuwt om haar belangen veilig te stellen. Welk plan probeert de groepering geheim te houden? Als haar verbroken relatie een verrassende wending neemt, moet Britta de belangrijkste beslissing van haar leven maken.

Over de auteur
Fedor de Groot is woonachtig in Den Hoorn (ZH), samen met Esther en labradoodle Skip. In het dagelijkse leven werkt hij bij een autoleasemaatschappij en coördineert hij de commerciële binnendienst.
Fedor is in 2017 met schrijven begonnen en is daarna niet meer gestopt. In 2019 en 2020 volgt hij een aantal schrijfopleidingen bij het gerenommeerde Querido Academie in Amsterdam, waaronder de ‘Meesterproef’. Begin 2020 besluit hij een thriller te schrijven met de titel ‘Sønderho’. Dat was zijn eerste thriller, die oktober 2021 bij Godijn Publishing verscheen. Daarna volgde de thriller ‘Novitsjok’.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Op welke plek eindige Fedors eerste boek Sønderho bij de VN Thrillergids publieksprijs 2022?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 april 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Missoula’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)