Strandfeest – Suzanne Vermeer (25 april)

Hanneke is met haar stiefkinderen Vera en Max op een prachtig resort aan het Meer van Ohrid. Het is hun eerste vakantie sinds het overlijden van hun vader en Hannekes grote liefde. Hier kunnen ze weer ontspannen en op het resort zijn veel Nederlandse leeftijdsgenoten bij wie Vera en Max aansluiting vinden.

Maar de sfeer op het resort slaat om wanneer een van de leiders van het animatieteam op tragische wijze om het leven komt. Als Hanneke hoort dat hij niet de eerste jongere is die daar is verdronken, ontstaan er twijfels over het ongeluk. En wat hebben de beruchte plaatselijke strandfeesten hiermee te maken?

Geloof mij nooit – Loes den Hollander (12 april)

Het huwelijk van Jochem en Pattie is vanaf het begin gebaseerd op totaal verschillende intenties. Hun liefde houdt dan ook geen stand, maar de scheiding verloopt niet bepaald soepel. Dan gebeurt er iets wat niemand van de familie had verwacht en vragen ze zich af: wie wilde nu eigenlijk afrekenen met wie? Het antwoord lijkt voor de hand te liggen.

Triple Cross – James Patterson (6 april)

Een zorgvuldige moordenaar: nooit wordt hij gezien, nooit laat hij enig bewijs achter.
Een true crime-journalist: hij ziet patronen die niemand anders ziet. Hij herkent een perfecte moord, en gelooft dat de seriemoordenaar nooit zal worden gepakt.
Een gouden duo: Cross en Sampson. Niemand heeft ze ooit verslagen en ze geloven niet in de perfecte moord. Samen besluiten ze de uitdaging aan te gaan en langzaam sluit het net zich om de meest gezochte seriemoordenaar, de Familieman. Maar dan besluit de Familieman de rollen om te draaien, en verlegt hij zijn vizier naar Alex Cross en zijn gezin.

Zoveel leugens – Adele Parks (13 april)

Daisy en Simon hebben een geweldig leven. Ze zijn al zestien jaar getrouwd en hebben een schattig zesjarig dochtertje, Millie, waar ze zielsveel van houden.
Oké, misschien gaat het nu even iets minder omdat ze Millie wel een broertje of zusje hadden willen geven en dat tot nu toe niet is gelukt, maar dat kan de beste gebeuren.
En goed, misschien drinkt Simon soms iets te veel, maar iedereen blaast op zijn eigen manier stoom af, toch?
En ja, misschien heeft Daisy Simon niet altijd de waarheid verteld, en andersom, maar wie is er nou altijd honderd procent eerlijk?

Er is alleen een klein verschil tussen een leugentje om bestwil en een web van leugens. En het probleem met een web is dat je erin verstrikt kunt raken en er mogelijk nooit meer uit komt. Of in ieder geval niet als de persoon die je ooit was.

Alsof ik nooit heb bestaan – Johnny Bolle (21 april)

Na een gevangenisstraf van twintig jaar komt Gabriel vrij en probeert hij opnieuw te integreren in de maatschappij.

Het verleden heeft hij nooit kunnen loslaten. Na zijn vrijlating heeft hij een bijzondere interesse in het leven van Olivia en haar gezin. Zij was niet alleen zijn beste vriendin, zij is ook degene die ervoor zorgde dat Gabriel werd veroordeeld voor moord met voorbedachten rade. Wanneer hun jongste dochter spoorloos verdwijnt, zijn Olivia en haar man radeloos. In een brief eist de mysterieuze Wolf de ontvoering op, Olivia is ervan overtuigd dat Gabriel de schuldige is.

Is Gabriel werkelijk uit op wraak of is er meer aan de hand?

De diepte – Kyle Perry (19 april)

De familie Dempsey uit het dorpje Shacktown aan de kust van Tasmanië is berucht om twee dingen: hun drugsimperium, waarvoor hun visserijbedrijf als dekmantel dient, en de mysterieuze verdwijning van drie van hun familieleden, jaren geleden. Toch wanen ze zich onaantastbaar en denken ze overal mee weg te kunnen komen.

Wanneer Mackerel Dempsey na een jarenlange gevangenisstraf weer op vrije voeten komt, probeert hij zijn leven op te pakken zonder de hulp van zijn criminele familie. Dat lukt aardig, tot op het strand een jongen aanspoelt met een bijzondere tatoeage op zijn rug: DIT IS FOREST DEMPSEY, KIJK UIT WAT JE WENST. Wat jarenlang in de diepte verborgen lag, borrelt langzaam naar boven…

Monddood – Arttu Tuominen (12 april)

Albert Kangasharju, een 97-jarige oud-bankier, wordt op brute wijze aangevallen. Het slachtoffer wordt nipt gered, maar al snel blijkt dat het misdrijf onderdeel is van een groter geheel. Rechercheur Jari Paloviita en zijn team worden geconfronteerd met een reeks buitengewoon wrede misdaden. Het onderzoek wordt gecompliceerd wanneer het verleden van de oud-bankier leidt naar de Tweede Wereldoorlog en de Waffen-SS. De politie van Pori krijgt te maken met internationale misdaad waarbij de taboes van het Finse oorlogsverleden worden blootgelegd…

Catch – Elvin Post (25 april)

De introverte Roos is in de wolken als ze via Catch, een nieuwe jongerenapp, Noah leert kennen. Hoewel ze elkaar nog nooit hebben ontmoet, begrijpt hij haar als geen ander en Roos hunkert ernaar om hem te ontmoeten. Intussen wordt er in de stad voor de tweede keer in korte tijd een meisje vermoord. Volgens Roos’ vader, die bij de krant werkt, vermoedt de politie dat de dader zijn slachtoffers benadert via Catch. Kan Roos Noah vertrouwen? Of maakt ze een grote vergissing door met hem af te spreken?

Verboden terrein – Meghan Quinn (20 april)

Bram Scott is een supersuccesvolle rijke CEO, die alles krijgt wat hij wil. Nou ja, alles… Hij is al jaren stiekem verliefd op Julia Westin. Het probleem? Ze is het zusje van zijn beste vriend. En dus verboden terrein.

Als Bram besluit toch te proberen het hart van Julia te veroveren, bedenkt hij een sluw plan. Julia heeft een eigen bedrijf dat mensen helpt een partner te vinden, dus meldt Bram zich daarvoor aan. Hij vertelt Julia dat hij eindelijk klaar is om zich te settelen, en vraagt of ze hem wil koppelen aan een leuke dame.

Bram weet zeker dat als hij zijn plan netjes uitvoert, het zal eindigen met een date tussen hem en Julia. Dan kan hij haar eindelijk op het juiste en romantische moment vertellen wat hij voor haar voelt.

Waar Bram geen rekening mee houdt, is dat Julia misschien wel dwars door zijn plannetje heen kijkt.

Leave a Reply

  • (not be published)