Verstoten

Op 28 april verschijnt bij Hamley Books de Young Adult van Sterre Collins, Verstoten. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Lucy is een rustige, wat onzekere zestienjarige. Haar vader heeft zijn gezin verlaten toen Lucy drie jaar was en sindsdien woont ze samen met haar moeder, Carleen.

Als ze de oudere Fraser ontmoet, steunt hij haar in haar zoektocht naar antwoorden over haar vader, die volgens haar moeder niets waard was. Maar is Fraser wel de man die hij lijkt?

Over de auteur
Sterre Collins leest al vanaf het moment dat ze van letters een woord kan maken. Ze houdt van verhalen die doen nadenken, en wil de lezers raken met haar pakkende verhalen. 
Verstoten is haar Young Adult-debuut.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat heeft Sterre Collins op het idee gebracht voor deze roman?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 3 mei 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verstoten’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)