De Toscaanse erfenis

Onlangs verscheen bij uitgeverij Ellessy de roman De Toscaanse erfenis van Saskia Roorda. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Emma werkt en woont in Amsterdam en haar relatie heeft zijn beste tijd gehad. Ze ontvangt bericht van een notaris in Florence dat ze erfgenaam is en besluit dat dit een goede reden is om te gaan kijken. Ze verwacht er niet veel van, maar ze wil graag een weekje naar de zon. In Italië blijkt dat haar zus schreef aan een biografie over een crimineel. Ze is verdwenen en Emma is ook in gevaar. De erfenis delen is niet wat de andere familieleden op het oog hadden.

Over de auteur
Saskia Roorda is geboren in Utrecht. Toen ze tien jaar oud was las ze haar eerste detective en sinds die tijd was ze verliefd op dit genre. Ze werkt en woont in Hilversum met haar man, zoon en de hond Pluis. ‘De Toscaanse erfenis’ is haar spannende debuutroman’.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De Toscaanse erfenis.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat is de naam van het gebouw waar hoofdstuk 1 zich afspeelt?
  • 2. Welke twee auteurs zijn vertegenwoordigd in Emma’s boekenkast?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 18 augustus 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De Toscaanse erfenis’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)