Het geheim van de speelgoedmaker

Op 17 juni verschijnt bij uitgeverij Cargo de jeugdthriller van Eva Eich, Het geheim van de speelgoedmaker. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Escaperoom-avonturen voor jong en oud
Geniet van een spannend verhaal, los de raadsels op en vind je weg naar de uitgang!

Donkere kelders, gesloten deuren, duistere geheimen. Journalist Daniel Falk ontvangt vlak voor kerst een mysterieus bericht, dat hem naar een speelgoedmaker leidt die al jaren in coma ligt. Wanneer hij vervolgens bedreigd wordt, heeft hij maar één keuze: hij zal in de verlaten villa van de man een dodelijk geheim moeten oplossen.

Over de auteur
Eva Eich studeerde biologie aan het Fraunhofer Instituut in München. Na een uitstapje in de forensische wetenschap werd ze journalist, waarbij ze werkte voor verschillende dagbladen. Eich woont en werkt in Beieren.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Door wie is het boek Het geheim van de speelgoedmaker vertaald naar het Nederlands?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 28 juni 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het geheim van de speelgoedmaker’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)