X manieren om te sterven

Op 24 juni verschijnt bij uitgeverij The House of Books de nieuwe thriller van Stefan Ahnhem, X manieren om te sterven. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het bloedstollende (en langverwachte) vervolg op Motief X!

Het is al bijna donker als een opblaasboot de haven van Råå uit vaart, met aan boord een man die een zwaard op zijn rug heeft. Zijn missie wordt bepaald door de dobbelstenen: er moet iemand sterven. Maar wie, dat weet hij nog niet.
De politie van Helsingborg is weken bezig geweest met meerdere, complexe moordzaken. De slachtoffers zijn gemarteld, gewurgd en verbrand. En elke moord is vol precisie uitgevoerd. Als ze ze eindelijk opgelost denken te hebben, wordt er opnieuw een lichaam ontdekt. Fabian Risk en zijn team beseffen dat alles wat ze dachten te weten niet waar is.

Over de auteur
Stefan Ahnhem woont in Stockholm en heeft zich ruimschoots bewezen als thrillerauteur en scenarioschrijver voor o.a. Wallander en Irene Huss. De vertaalrechten van de Fabian Risk-serie werden aan vijftien landen verkocht. In Scandinavië verkocht hij in totaal meer dan 260.000 exemplaren. Op bol.com vind je alle boeken van Stefan Ahnhem, waaronder het nieuwste boek van Stefan Ahnhem.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe beschrijft Miriam, die eerder Motief X las, de schrijfstijl van Stefan Ahnhem? (Tip: lees de recensie van Motief X hier)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 29 juni 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘X manieren’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.
Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)