De legacies

Vandaag verschijnt bij uitgeverij Blossoms Books de Young Adult De legacies van Jessica Goodman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Dompel je onder in de sociale kringen van de New Yorkse elite, waar achter elke glimlach geheimen schuilgaan, de waarheid steeds verandert en men bereid is om over lijken te gaan. Zodra je deze thriller openslaat, kun je hem onmogelijk nog wegleggen.

Elk jaar treden zesendertig nieuwe leden toe tot de Legacy Club, de meest exclusieve high society-club in New York. Een lidmaatschap staat garant voor een levenslange toegang tot macht en rijkdom, net als veiligheid en zekerheid, want je kunt altijd terugvallen op de andere leden. Ook it-girl Bernie, kunstenaar Isobel en buitenbeentje Tori zijn dit jaar bevoorrecht om zich aan te sluiten bij dit vooraanstaande gezelschap.
Maar waar alles draait om macht, aanzien en geld, ontstaan ook leugens, bedrog en verraad. De avond van het prestigieuze Legacy-bal eindigt voor een van de nieuwe leden fataal. Was het moord of toch een ongeluk? Wie is er verantwoordelijk? Wat gaat er schuil achter de façade van lachende gezichten en mooie praatjes? Wie zijn de Legacies echt?

Over de auteur
Jessica Goodman is de New York Times-bestsellerauteur van de thrillers voor jonge volwassenen waaronder The Legacies van Razorbill/Pinguïn Teen. Ze is voormalig opinieredacteur bij het tijdschrift Cosmopolitan en maakte in 2017 deel uit van het team dat een National Magazine Award won voor persoonlijke service. Ze bekleedde ook redactionele functies bij Entertainment Weekly en HuffPost, en haar werk is gepubliceerd in onder andere Glamour, Condé Nast Traveler, The Cut, Elle, Bustle en Marie Claire.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De legacies.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Hoe heet de moeder van Bernie (Tip: lees het eerste hoofdstuk)
  • 2. Waar is het werk van Jessica Goodman, onder andere in gepubliceerd?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 februari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De legacies’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)