Op 13 augustus verschijnt bij uitgeverij Cargo de nieuwe thriller van Tanen Jones De beste leugen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Na de dood van haar vader moet Leslie op zoek naar haar zus Robin, die ze al tien jaar niet meer heeft gezien. Alleen als ze samen naar de notaris gaan, hebben ze recht op het geld dat hun vader hun naliet. Maar als Leslie haar zus eindelijk heeft getraceerd, blijkt Robin net daarvoor gestorven aan een overdosis.

Wanhopig vertelt Leslie haar verhaal aan Mary, een huisgenote van Robin, en samen bedenken ze een plan om toch de erfenis te kunnen innen, waarbij Mary de rol van Robin speelt. De gelijkenis is goed genoeg, en wat kan er misgaan? Maar dan komt Mary erachter dat Leslie haar niet de volledige waarheid heeft verteld, en dat de opdracht moeilijker en gevaarlijker is dan verwacht. Vanuit het perspectief van drie vrouwen wordt langzaam duidelijk dat niemand de waarheid spreekt. Maar wie vertelt de beste leugen?

Over de auteur

Tanen Jones groeide op in Texas en Noord-Carolina. Ze heeft een diploma in Amerikaanse geschiedenis, en bracht een aantal jaren door met het bewerken van de wet en strafrechtelijke handboeken. Een zonderlinge auteur, ze schrijft over zonderlinge vrouwen in donkere ruimtes. Tanen woont nu in New York met haar partner, waar ze schrijft vanuit haar raam van het appartement. De beste leugen is haar debuutroman.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat was de titel (in het Engels) van het manuscript, deze is net voor de verkoop aangepast naar De beste leugen (The better liar)?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 augustus 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De beste leugen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

 

Bestel dit boek bij Bazarow.com

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)