Tijdens de Spannende Boekenweken kreeg je bij aankoop van minimaal 12,50 euro
aan boeken het Spannende Boekenweek Geschenk cadeau. Dit jaar geschreven door niemand minder dan Thomas Olde Heuvelt!
Namens Anthoni Fierloos van Uitgeverij en Boekhandel Paard van Troje uit Goes mogen wij maar liefst TIEN gesigneerde exemplaren van Dolores Dolly Poppedijn verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Na de dood van haar baby Dolores glijdt Charlotte steeds verder af in het diepgewortelde verlangen haar perfecte baby te herscheppen. Vervreemd van haar man en haar omgeving brengt ze al haar tijd door in haar zelfgeschapen poppenkabinet, waar de aanwezigheid van Dolores maar al te reëel is. Tot ze ontdekt dat het gezin verderop in de straat een nieuwe baby heeft…

Over de auteur

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. Hij brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels verscheen in meer dan 30 landen. Waaronder Amerika, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland, China en Japan. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wie heeft de pilot gemaakt voor de tv serie over Hex?

Stuur je antwoord voor 1 juli 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dolores’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)