Als vlinders dansen

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de roman Als vlinders dansen van Inge Sleegers. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Elaine staat op de vooravond van een nieuwe fase in haar leven. Het afsluiten van de middelbare school, verder studeren… Ze is dolverliefd op haar vriend Daan en droomt van een toekomst met hem. ’s Nachts wordt ze echter geplaagd door mysterieuze dromen, die haar meevoeren naar de negentiende eeuw. In die dromen is ze een adellijke jongedame die gevangen zit in een verstandshuwelijk met een veel oudere graaf. Ze leert snel dat ze in dit verre verleden als vrouw weinig beslissingsrecht heeft, zelfs niet over haar eigen lichaam. Cedric, de zoon van haar echtgenoot, is haar enige lichtpunt. Verblind door liefde beginnen ze een verboden relatie, die gedoemd is om slecht af te lopen. Aanvankelijk beschouwt Elaine de dromen als pure verzinsels. Wat zal ze doen als Cedric vandaag opnieuw haar pad kruist?

Over de auteur
Inge Sleegers is de auteur van Young Adult romans ‘De kilte van een zomernacht’ en ‘Wereld Zonder Water’. Het is haar tweede boek bij Books & Butterflies. Eerder verscheen ‘Bestemming Onbekend’, een aangrijpende novelle over partnergeweld. Met ‘Als Vlinders Dansen’ zet ze een bijzondere historische feelgood neer rond het thema reïncarnatie. Een verhaal dat met momenten binnenkomt, maar je desondanks met een goed gevoel achterlaat.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Als vlinders dansen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Als vlinders dansen is de herwerking van het boek dat eerder verscheen, onder welke titel was dat?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Als vlinders dansen’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)