Bieb op stelten

Onlangs verscheen bij uitgeverij Billy Bones het jeugdboek Bieb op stelten van Femke Dekker. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een onverwachte ontmoeting in een mysterieuze bibliotheek. Jonas, Wilgje en Stan ontdekken dat er iets vreemds aan de hand is… Lukt het ze om het magische wezen dat ronddwaalt te vangen? ** Billy Bones Bazen-boeken zijn avonturen die kunnen worden voorgelezen, die je samen óf lekker zelf kunt lezen. Alle verhalen hebben korte hoofdstukken en zinnen om lezen makkelijker en leuker te maken. Kies jij voor actie en humor of voor magie en vriendschap? Met Billy Bones Bazen word jij lezen de baas!

Over de auteur
Femke Dekker (1973) heeft een hoofd vol fantasie. Draken, heksen, bijzondere wezens… Zodra Femke eenmaal begint te fantaseren bedenkt ze de meest magische verhalen. De Magische Bieb is haar eerste serie bij Billy Bones. Femke woont met haar drie kinderen en poes Winnie in Zutphen.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Bieb op stelten.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Welke onderwerpen komen aan bod in Bieb op stelten?
  • 2. Van wie zijn de illustraties in dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 12 april 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Bieb op stelten’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)