Vaderskind

Op 13 april verschijnt bij A.W. Bruna Uitgevers de thriller Vaderskind van Belinda Bauer. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een tienjarig meisje is vastberaden haar vader te helpen bij de jacht op een seriemoordenaar.

Op de stranden en kliffen van Noord-Devon vallen jonge vrouwen ten prooi aan een zieke geest. De man dwingt hen zich uit te kleden en vervolgens hun moeders te bellen, zodat deze getuige kunnen zijn van de moord op hun dochters. De eerste twee vrouwen weten nog te ontsnappen, maar dan wordt het lichaam van een derde slachtoffer gevonden…

De tienjarige Ruby Trick woont met haar somberende moeder en werkeloze vader in het kustdorpje Limeburn dat langzaamaan in zee verdwijnt. Ruby heeft haar eigen problemen. Pestkoppen in de schoolbus. De dreigende scheiding van haar ouders. Maar haar vader is haar held en als ze hem kan helpen de moordenaar te vinden, komt alles misschien toch nog goed…

Over de auteur
Belinda Bauer (1962) groeide op in Engeland en Zuid-Afrika. Ze won in 1993 de BAFTA Carl Foreman Award for Screenwriting met haar eerste scenario. Inmiddels gebruikt ze haar filmideeën voor boeken. Rusteloos land werd in 2008 meteen opgemerkt door de CWA Debut Dagger Awards. Daarnaast is Rusteloos land besproken als must read in the TV Book Club, genomineerd voor Amazon’s Rising Stars shortlist en werd Bauer door boekhandelsketen Waterstones verkozen tot een van de twaalf beste, nieuwe misdaadauteurs van 2010. Haar volgende thrillers werden allemaal wereldwijde bestsellers.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Vaderskind.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons las “Exit” van Belinda Bauer
  • 2. Met hoeveel sterren werd dit boek beoordeeld?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 april 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Vaderskind’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)