En dan denk je dat het niet gekker kan met al die toffe winacties die al online staan…
En dan hebben we er gewoon nog 1 voor je! Nathalie Pagie is in april auteur van de maand, daar hoort natuurlijk wel een leuke winactie bij! Daarom maken jullie kans op 1 van de 2 exemplaren van Rio Grande die uitgeverij Boekerij beschikbaar heeft gesteld.

Waar gaat het boek over:

Een razendspannende roadtrip door Mexico

Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez vermist wordt, twijfelt journaliste Tara Linders geen seconde. Ze moet naar Mexico, waar hij voor het laatst is gezien. Diego verbrak zijn relatie en verliet huis en haard om in Mexico, het thuisland van zijn vader, uit te zoeken wat hij nu echt wil: vrijheid en avontuur of een gesetteld gezinsleven. De eigenzinnige Tara mist haar partner in crime en grijpt zijn vermissing met beide handen aan om hem achterna te reizen.

Haar baas heeft aanvankelijk zijn bedenkingen – nergens sneuvelen er momenteel zo veel journalisten als in Mexico – maar stemt toch toe als hij kansen ziet voor een wereldwijde primeur. Op één voorwaarde: ze gaat niet alleen, de mysterieuze undercoveragent Jay zal haar vergezellen. Samen doorkruisen ze de binnenlanden van Mexico, waar het gevaar voortdurend op de loer ligt. Als een anonieme tip hen naar de beruchte motorbende Escorpiones leidt en Diego in levensgevaar blijkt te verkeren, wordt het pas echt bloedlink.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More (delen van het bericht wordt gewaardeerd!) en geef antwoord op de volgende vraag:

In welk land zal het volgende boek van Nathalie Pagie zich afspelen?

(Het antwoord is terug te vinden in de column die Nathalie schreef voor T&M magazine.)

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 30 april 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Rio Grande. (Wanneer je Facebooknaam anders is dan de naam waar je mee mailt, graag ook even vermelden!)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)