Deze keer hebben we een vlotte Young Adult te verloten: #SweetSixteen van Marlies Slegers. In samenwerking met Uitgeverij Kluitman  mogen wij 2 exemplaar van dit boek weggeven (waarvoor dank). 

Waar gaat #SweetSixteen over? 

De 16­jarige Megan Olivera doet het goed als vlogger. Haar vol­gersaantal groeit met de dag. Megan filmt haar leven, haar familie, haar school, haar bijbaantje. #SweetSixteen is een van de populairste vlogs en Instagram­accounts aan het worden en ze krijgt steeds meer sponsors. Haar leven lijkt een enorm feest! Maar na een verkeers ongeluk lijkt er van alles mis te gaan in Megans omgeving. Ze verliest de regie over haar leven en haar volgers lijken steeds vaker te bepalen wat er gaat gebeuren. Megan voelt zich opgejaagd, maar stoppen met vloggen is geen optie…

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Waar groeide Marlies Slegers op?

Stuur je antwoord tot en met 31 december 2018 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Slegers’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)