Eindspel

Op 15 februari verschijnt bij uitgeverij Kluitman de novelle Eindspel van Mariska Overman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Sanne maakt zich zorgen om haar oudere zus Lisa. Ze doet opeens dingen die ze normaal nooit zou doen en gaat om met mensen die totaal niet bij haar passen. Wat zou er aan de hand zijn? Moet ze er iets van zeggen? Lisa vindt het ondertussen maar niks dat iedereen zich zo met haar bemoeit. Er is toch niemand die haar begrijpt. Behalve hij. Door hem voelt ze zich eindelijk eens sterk. Sanne heeft er een heel slecht gevoel over en gaat op onderzoek uit. Hoe meer ze ontdekt, hoe meer ze het gevoel krijgt dat dit wel eens heel verkeerd kan aflopen…

Over de auteur
Mariska Overman (1970) debuteerde in 2017 met Hoofdzaak, de start van een serie rondom ex-rechercheur en overledenenverzorger Isabel Dieudonné.
Schrijven is Mariska’s voornaamste bezigheid, daarnaast runt ze met haar man Bureau MORBidee, een advies- en communicatiebureau met als missie ‘de dood bespreekbaar maken’. Mariska woont in het prachtige Twente, heeft twee kinderen, een man en een lieve kat.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Van welk boek, geschreven door Mariska Overman, zijn in 2021 de filmrechten verkocht aan Dutch Filmworks?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 februari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Eindspel’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)