Jachtseizoen

Op 28 maart verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de thriller Jachtseizoen van M.W. Craven. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De nieuwe blockbusterserie van de internationale bestsellerauteur van de Washington Poe-serie.

Met Jachtseizoen lanceert M.W. Craven een nieuwe thrillerreeks over Ben Koenig, een man die geen angst kent. Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de U.S. Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken – échte slechteriken – en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween. Koenig is al zes jaar op de vlucht. Om onbekende redenen werd hij een schaduw, onzichtbaar, alsof hij nooit had bestaan. Maar nu staat zijn gezicht op elk televisiescherm in het land en is zijn dekmantel ontmaskerd. Koenigs oude baas heeft hem opgespoord en wil dat hij een klus voor hem klaart – zijn dochter is verdwenen en de ex-militair moet haar terughalen, wat het ook kost. Koening reist af naar Gauntlet, een stadje in de brandende hitte van de Chihuahua-woestijn. De bewoners daar doen er alles aan om hun geheimen te beschermen maar ze zijn niet opgewassen tegen Koening, een man die door zijn zeldzame aandoening geen angst voelt. En hij staat klaar om het jachtseizoen te openen…

Over de auteur
Mike Craven werkte als reclasseringsambtenaar en is nu fulltime schrijver. Zwarte zomer is de eerste vertaling van zijn serie rond rechercheur Washington Poe en zijn partner Tilly Bradshaw. De tv-rechten zijn al verkocht.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Dode hoek” van M.W. Crave?
  • 2. Hoe worden moeilijke onderwerpen in een ander daglicht gezet volgens onze recensent?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 5 april 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Jachtseizoen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)