Portland

Op 14 mei verscheen bij uitgeverij Godijn Publishing de thriller Portland van Ramon van Huffelen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Undercoveragent Erik Schoeman beëindigt voor zijn eigen veiligheid een gevaarlijke infiltratie-actie bij de Amsterdamse Natoli-familie. Tijdens een vakantie met zijn vrouw Debbie en ernstig zieke dochter Sanne krijgt Erik het bericht dat twee van de drie Natoli’s bij een mislukte drugsdeal zijn doodgeschoten. Bij terugkomst treft het gezin hun huis overhoop gehaald aan. Eriks adres is bekend bij Gio, het enige familielid dat de moordpartij overleefde. Het Openbaar Ministerie en de politie brengen Erik en zijn gezin in veiligheid. Ondertussen onderwerpt een rechercheur van de Rijksrecherche Erik aan een intimiderend verhoor. Wat zocht Gio in zijn huis? Had Erik een ander motief om de infiltratie af te breken? Welk verband legt de rechercheur tussen de mislukte undercoveroperatie, Eriks dochter Sanne en een stad in een heel ander werelddeel? * Marelle Boersma, bestsellerauteur: Een intelligente thriller vol vaart en plotwendingen. Knap debuut.

Over de auteur
Ondernemer en auteur, liefhebber van goede biologische wijn, lezen en schrijven www.ramonvanhuffelen.nl en natrada.nl

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag (let op, aangepaste vraag):

  • 1. Hoe heet de waddenbundel waarin naast verhalen van 12 andere auteurs ook een verhaal van Ramon staat?
  • 2. Wat is de titel van dat verhaal?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 30 mei 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Portland’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)