De wereld van Aisling en Aidan

Op 14 mei verscheen bij uitgeverij Godijn Publishing de De wereld van Aisling en Aidan van Mark Groenen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
‘Je moet slapen,’ smeekt iedereen hem. Aidan wil niet slapen. Nooit meer. Elke nacht wanneer hij slaapt, ontwaakt in zijn droom de god Aisling. Hij schept werelden en blaast mensen levensadem in. ’s Ochtends, net voordat Aidan wakker wordt, verdwijnt de godheid en stort de hele wereld van Aisling in. Glandwyr, monsters van rook en vuur, verschijnen in Aislings wereld en verwoesten alles op hun pad. Geen mens of dier is veilig voor hen. Gillend wordt Aidan iedere ochtend wakker met het einde van de wereld van Aisling op zijn netvlies gebrand. Zijn therapeuten beweren dat Aisling en de mensen uit zijn dromen hersenspinsels zijn. Maar Aidan wil niet meer slapen. Hij weigert de dagelijkse vernietigingen en genocides. Geen eindes meer voor de werelden van Aisling. Nooit meer. Wat moet Aidan doen als de glandwyr steeds dichterbij komen? Wanneer ze vanuit Aislings wereld de zijne binnenvallen?

Over de auteur
Mark Groenen is geboren in 1989 en werkt als docent Geschiedenis en History op het middelbaar (tweetalig) onderwijs. Wanneer hij niet aan het lesgeven, lezen of schrijven is, is hij waarschijnlijk op reis. Op 1 januari 2016 pakte hij het schrijven serieus op, dit keer met het doel een boek te schrijven. Nu is het zijn voornaamste hobby. Marks favoriete schrijvers zijn Haruki Murakami en Neil Gaiman.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In welk genre schrijf Mark Groenen het liefst?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 mei 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Aisling en Aiden’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)