De vijfde kamer

Op 25 februari verschijnt bij Hamley Books de nieuwe thriller van Darline Degheldere, De vijfde kamer. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Vier koppels genieten van hun jaarlijkse studiereünie in een vakantiewoning. Tot een van hen dood wordt aangetroffen in zijn kamer. Claire en haar tweelingzus Margot zijn ervan overtuigd dat er kwaad opzet in het spel is. Zonder het uit te spreken verdenken ze elkaar, tot ze ontdekken dat er een derde in het spel zit.

Over de auteur
Darline Degheldere is een auteur die in het dagelijkse leven als zaakvoerder aan de slag is bij een financiële BVBA. Sinds 2018 heeft ze haar liefde voor het schrijven ontdekt. Aan haar eerste boek werkte ze twee jaar lang, waarna ze het aarzelend instuurde voor de allereerste Fintro prijs voor spannende boeken, waar ze in de top vijf belandde.

Gemotiveerd door de erkenning van de jury, besloot ze haar stoutste schoenen aan te trekken en Sandra te benaderen. Er was meteen een klik met het manuscript en tussen uitgever en auteur, waarop er hard achter de schermen werd gewerkt om van ‘De Vijfde Kamer’ een mooi werk te maken, dat in februari 2021 debuteert.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de titel van het eerste boek door Darline, waarmee ze in de top vijf belande van de Fintro prijs voor spannende boeken?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 2 maart 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De vijfde kamer’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)