Brandende meisjes

Op 16 februari verschijnt bij A.W. Bruna de nieuwe thriller van C.J. Tudor, Brandende meisjes. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Zijn we allemaal in staat tot onuitsprekelijke daden om degenen van wie we houden te beschermen?

Welkom in het lieflijke plaatsje Chapel Croft.
Vijfhonderd jaar geleden werden hier acht protestantse martelaren terechtgesteld op de brandstapel.
Dertig jaar geleden verdwenen twee tienermeisjes spoorloos.
Twee maanden geleden pleegde de dominee van de lokale parochie zelfmoord.
Dominee Jack Brooks, alleenstaande ouder van de veertienjarige Flo, arriveert in het dorp om een nieuwe start te maken en wat tot rust te komen. Maar rust is het laatste wat ze er vinden.
Want iemand lijkt vastbesloten om de duistere geschiedenis van het dorp actueel te houden. Jack ontvangt sinistere pakketjes en berichten. En Flo ziet levensechte visioenen van brandende meisjes. Of zijn het geen visioenen?

Over de auteur
C.J. Tudor werd geboren in Salisbury en groeide op in Nottingham, waar ze nog steeds woont met haar partner en dochtertje. Ze stopte op haar zestiende met school en had daarna diverse baantjes, waaronder winkelbediende, junior-verslaggever, radio-tekstschrijver, copywriter en voiceover.
In de jaren negentig presenteerde ze het filmprogramma Moviewatch op Channel 4. Alhoewel ze geen enkel talent had voor presenteren, kreeg ze de kans filmlegendes als Sigourney Weaver, Michael Douglas, Emma Thompson en Robin Williams te interviewen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • C.J. Tudor is niet bijster geïnteresseerd in mode en is nooit overdressed. Wat ontbreekt er in haar kledingkast en waarom draagt ze geen hoge hakken meer?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 21 februari 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Brandende meisjes’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

en je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)