We hebben weer een leuke winactie voor jullie! Dit keer is het de thriller 
Ademnood van Belinda Aebi, het eerste deel in de tweeluik rondom profiler Kaya De Regge. De recensie van het boek is ook zojuist verschenen op de site.

Waar gaat het boek over:

Wanneer profiler Kaya De Regge na een stevige FBI-opleiding uit Amerika terugkeert, wordt ze al gauw op twee onopgeloste moordzaken gezet om een daderprofiel te schetsen. Beide dossiers zitten muurvast, ook al is er duidelijk een onderling verband: een onbekende getuige op de plaatsen delict en een verblijf in het zeesanatorium dertig jaar terug.
Wanneer nog een derde slachtoffer in bizarre omstandigheden komt te overlijden, stapelen de vragen zich steeds verder op en groeit ook het wantrouwen. Kan Kaya het motief achter de moorden ophelderen en zo de dader aanduiden?

Zo maak je kans op dit boek:
Geef antwoord op de volgende vraag:

  • Tussen welke tijdsperiodes schakelt het boek?
    (Het juiste antwoord is terug te vinden in de recensie op de website.)

Stuur je antwoord voor 6 oktober 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel Winactie Ademnood. Vermeld ook je adresgegevens!

We zouden het op prijs stellen als je lid wordt van onze Facebookgroep Thrillers and More en/of ons volgt op Twitter en de winactie zou willen delen.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)