Sluimerend kwaad

Onlangs verscheen bij Godijn Publishing de thriller verhalenbundel van Ronald van Assen, Sluimerend kwaad. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 gesigneerde exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De mensheid is tot de meest gruwelijke daden in staat. Onze geschiedenis is een bloeddorstige aaneenrijging van moord en doodslag, marteling en wraak. In sommige eeuwen overheerst de duisternis, die zich als een olievlek over de wereld verspreidt en iedereen op zijn pad verslindt. In ieder mens schuilt een monster. Het kwaad in ons sluimert, er is weinig voor nodig om het te wekken. Geduldig wacht het zijn kans af om toe te slaan. Dan komt onze ware aard naar boven. Wat in het verborgene ligt, wordt zichtbaar. En hoe …

Sluimerend kwaad bevat drieëndertig verhalen. Sommige zijn grof, gruwelijk en misschien schokkend. Andere sprookjesachtig, surreëel of absurdistisch. Eén ding hebben ze gemeen: in alle verhalen speelt het kwaad een hoofdrol. Onder de juiste omstandigheden veranderen onschuldige mensen in nietsontziende beesten. Het kwaad is ontwaakt.

Over de auteur
Ronald woont met zijn vrouw en drie kinderen in Bodegraven. Naast het schrijven doet hij het huishouden, is hij ambassadeur van de organisatie “Samen Sterk zonder Stigma”, voorlichter bij “Stichting Kernkracht” en eindredacteur van “Tzitzo magazine”. Meer over zijn werk en leven is te vinden op zijn persoonlijke website.
Ronald van Assen (Delft, 1971) begint op zijn veertigste, na een moeilijke periode in zijn leven, met schrijven. In eerste instantie schrijft hij op therapeutische basis, maar het schrijven geeft hem zoveel voldoening dat hij ermee doorgaat.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Naast het schrijven is Ronald ambassadeur, voorzitter en eindredacteur bij drie verschillende organisaties. Welke zijn dat?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 3 november 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Sluimerend kwaad’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)