Verloren pelgrim

Op 30 maart verschijnt bij uitgeverij Volt de thriller Verloren Pelgrim van Wim Bax. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (Epub of paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
WANDELEN IS GEZOND, TENZIJ DE DOOD JE OP DE HIELEN ZIT…
In een kerkje aan de camino naar Santiago de Compostella wordt een Amerikaanse priester dood aangetroffen; zijn keel is doorgesneden. De laatste persoon met wie hij is gezien is medepelgrim Johan Ordelman. Als de politie de Nederlander oppakt blijkt dat hij al meer dan twee jaar rondzwerft op de beroemde pelgrimsroute, en dat hij beweert een medium te zijn.

Psychiatrisch hulpverlener Bruno Mena Solano wordt gevraagd om met Johan in gesprek te gaan. Tijdens hun eerste ontmoeting maakt de pelgrim een vriendelijke en evenwichtige indruk. Maar naarmate Bruno meer over hem te weten komt blijkt het lastig in te schatten wie deze man nou precies is, en wat hij doet. Heeft hij alleen maar een bijzondere kijk op het leven en de dood of lijdt hij aan wanen? Is hij een psychopaat die zich anders voordoet dan hij is? Of is er toch meer aan de hand dan Bruno voor mogelijk wil houden?

Over de auteur
Wim Bax studeerde af aan de Theateropleiding in Eindhoven. Hij werkte als acteur voor tv en theater, en als scenarioschrijver van (korte) films en televisieseries. Met Harm Edens en Ger Apeldoorn schreef hij in 2007 het non-fictieboek De gebruiksaanwijzing van de man. In 2016 werd zijn korte verhaal ‘Kruis’ genomineerd voor de Editio Debutantenprijs. Hou het stil is zijn eerste thriller.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Hou het stil” van Wim Bax.
  • 2. Wat geeft onze recensent mee als motivatie aan Wim Bax?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 maart 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verloren pelgrim’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)