Verborgen verleden

Op 16 januari verschijnt bij uitgeverij Volt de thriller Verborgen verleden van Chantal van Mierlo. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Coldcaserechercheur Lara de Bont staat voor een uitdaging: vijfendertig jaar geleden verdween de zeventienjarige Helena van den Bosch Rutgers spoorloos en sindsdien is er niets meer van haar vernomen. Lara weet dat nieuwe informatie achterhalen lastig zal worden, dus om schot in de zaak te krijgen roept ze de hulp in van misdaadjournalist Vincent Kuipers.

Vincent zit in een lastige situatie: door zijn onderzoek naar een drugszaak wordt de krant waar hij voor werkt ernstig bedreigd en wordt hij op non-actief gezet. De samenwerking die Lara voorstelt komt hem daarom best goed uit. Alleen lijkt de zaak-Helena met iedere nieuwe aanwijzing complexer te worden. En bovendien ontdekt Vincent dat Lara er zelf ook geheimen op na houdt…

Over de auteur
Chantal van Mierlo (Boxtel, 1979) verhuisde na haar studie International Business naar Duitsland. Daar werkte ze in diverse marketing- en pr-functies. Van Mierlo’s debuut, De nummers, stond op de shortlist voor de Hebban Thriller Debuutprijs.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Van Mierlo’s debuut, stond op de shortlist voor de Hebban Thriller Debuutprijs. Wat is de titel van dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 26 januari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verborgen verleden’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)