Opa Goochel

Op 16 september verschijnt bij uitgeverij Neckar het jeugdboek Opa Goochel van Yvonne Deinert. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Roem heeft één grote droom. Hij wil een wereldberoemde goochelaar worden. Net zoals zijn opa dat was. Roem heeft al veel trucs geleerd, maar de grote trucs houdt opa nog geheim. Daarvoor moet hij minstens twaalf jaar zijn, zegt opa.
Als opa steeds vergeetachtiger wordt, krijgt Roem haast. Ontdekt hij op tijd opa’s goochelgeheimen?

Over de auteur
Yvonne Deinert (Amsterdam, 1965) werkt als programmamanager in de zorg. In haar vrije tijd trekt ze er graag op uit, samen met haar man. Als kind las Yvonne alle boeken van de bibliotheek. Later ontdekte ze ook hoe bijzonder het is om met improvisatietheater verhalen te maken. In mei 2014 debuteerde Yvonne bij uitgeverij LetterRijn met haar eerste Young Adult, Het midden van nergens. In november 2016 kwam de opvolger Rauw uit.
Tijdens haar werk zag ze de gevolgen van dementie voor het functioneren van mensen én voor hun omgeving. Dit raakte haar en inspireerde haar tot het schrijven van Opa Goochel.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Aan welke stichting worden de royalty’s van Opa Goochel gedoneerd?
  • 2. Wie maakte de illustratie voor de omslag van Opa Goochel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 september 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Opa Goochel’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)