Het wespennest

Onlangs verscheen bij uitgeverij Ellessy de roman van Karin Kallenberg, Het wespennest. In samenwerking met de auterur mogen wij 2 gesigneerde exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Als Lisa wordt aangenomen bij het lifestyle warenhuis Het Wespennest BV komt ze terecht in een reorganisatie en haar baan staat op de tocht. Desondanks belast haar baas haar met een vertrouwelijke taak: de administratie van een weeshuis in Mozambique. Als op een dag haar functie weggesaneerd blijkt en ze vermoedt dat er geknoeid is met de betalingen aan besluit ze ter plekke poolshoogte te gaan nemen.
In Maputo leert ze de knappe Mozambikaan Antipas kennen, waar ze als een blok voor valt. Samen gaan ze op zoek naar het weeshuis. Lukt het Lisa om het weeshuis te vinden en orde op zaken te stellen? Zijn Antipas en zij ondanks de afstand en de grote culturele verschillen voor elkaar bestemd?

Over de auteur
Karin Kallenberg is bekend geworden als deel van het schrijvers duo Karin&Dimitri. Hun eerste boek BB is een psychologische thriller en oogstte veel lof. Later schreef het duo Penitenza, een spannende misdaadroman over idealen, onrecht en opoffering. Karin komt uit Amsterdam en woont in Rome. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Het wespennest is geinspireerd op Karin’s eigen ervaringen. Waar werkte Karin Kallenberg destijds en waar heeft zij gewoond?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 30 oktober 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het wespennest’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)