Stille nacht

Onlangs verscheen bij uitgeverij Loft Books de roman Stille nacht, van Noortje Brink. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 epubs verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In de thriller Stille nacht van Noortje Brink vieren Karlijn en Sven kerst in Londen, tot er iets vreselijk misgaat… Voor de fans van Suzanne Vermeer en Kiki van Dijk. In de kerstthriller Stille nacht van Noortje Brink gaat Karlijn een paar nachten naar Londen met haar vriend Sven om te genieten van de kerstsfeer in de wereldstad. Ze heeft een zware tijd achter de rug: sinds haar ex haar in de steek liet draagt ze de zorg voor haar dochtertje alleen en ook haar werk in een tbs-kliniek vraagt veel van haar. Na haar scheiding kreeg ze een burn-out, waar ze maandenlang last van had, en had ze constant het gevoel dat iemand haar in de gaten hield. Gelukkig gaat het nu alweer een tijdje beter. Maar toch… Als Sven haar verrast met een citytrip naar Londen voelt ze zich overvallen, maar verliefd als ze is, gaat ze mee. Te midden van alle kerstdecoraties in de Britse hoofdstad komen haar oude angsten echter in alle hevigheid terug. Wat als die onrustige gevoelens uit het verleden haar blijven teisteren, wat als er meer achter schuilt?

Over de auteur
Noortje Brink (1978) werd geboren in Nijmegen, waar ze nog altijd woont met haar man en twee kinderen. Ze houdt van wandelen en afspreken met haar vriendinnen en leest het liefst thrillers en spannende verhalen.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Stille nacht.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke boeken van Noortje Brink, naast Stille nacht, verschenen alleen als epub?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 januari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Stille nacht’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


PLaatst hier de link van Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)