De Boekenweek 2019 is voorbij, dus hebben we nu natuurlijk wat extra tijd omhanden. Maar wij zetten het boekenthema nog even door met een toffe puzzelactie: op 1 mei lanceert Koninklijke Jumbo de nieuwste Jan van Haasteren puzzel De Bibliotheek van 1000 stukjes. In samenwerking met Jumbo mogen wij dan ook 2 exemplaren verloten van De Bibliotheek! Hoe tof is dat!

De puzzel

Jumbo en Jan van Haasteren zijn al jaren een onafscheidelijk duo. Van Haasteren is misschien wel de bekendste Nederlandse cartoonist en hij heeft zodoende al vele legpuzzels op zijn naam staan.

In De Bibliotheek zijn heel veel verschillende boeken te vinden. Maar of het er nou echt zo stil is als sommige mensen zouden willen dat denken wij van niet. Misschien is in deze bibliotheek zelfs het Jan van Haasteren Zoekboek te vinden.

 

Wil jij kans maken op deze puzzel? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

  • Waar vond in 2018 de tentoonstelling ‘De absurde wereld van Jan van Haasteren’ plaats?

Stuur je antwoord voor 21 april naar info@thrillersandmore.com o.v.v. Jan van Haasteren, vergeet ook niet je adresgegevens te vermelden. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, recensies en nog meer winacties? Word dan lid van onze Faceboekgroep 🙂 Leuk als je erbij komt!

Let op: De Bibliotheek wordt op 1 mei 2019 gelanceerd. Winnaars zullen de puzzel na 1 mei opgestuurd krijgen.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

One Comment to: Winactie: De bibliotheek – Jan van Haasteren puzzel GESLOTEN

Leave a Reply

  • (not be published)