Een zondagskind

Enige tijd geleden verscheen bij Nieuw Amsterdam de nieuwe thriller van Tana French, Een zondagskind. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De achtentwintigjarige Toby uit Dublin beschouwde zichzelf altijd als een zondagskind. Hij heeft een onbezorgde jeugd gehad, voelt zich geliefd door familie en vrienden en heeft makkelijk carrière kunnen maken. Totdat hij op een avond bruut overvallen en mishandeld wordt. Om te herstellen zoekt hij zijn toevlucht in het Ivy House, het familiehuis even buiten de stad, vol mooie herinneringen aan vrije zomers die hij daar doorbracht met zijn neef en nicht. Maar niet lang na zijn komst wordt er een schedel in de tuin ontdekt.Terwijl rechercheurs op zoek gaan wordt Toby gedwongen alles te onderzoeken wat hij dacht te weten over zijn familie, zijn verleden en zichzelf.

Over de auteur
Tana French groeide op in Ierland, Italie, de Verenigde Staten en Malawi. Sinds 1999 woont ze in Dublin. Ze volgde een acteeropleiding en werkt sindsdien mee aan diverse theater- en filmproducties. In 2008 won ze de Edgar Award voor Best First Novel voor De Offerplaats. Op bol.com vind je alle boeken van Tana French, waaronder het nieuwste boek van Tana French.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Een zondagskind.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Lilian las “Een zondagskind”, hoeveel sterren gaf zij dit verhaal en vanuit wie werd het verhaal verteld?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 21 april 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Een zondagskind’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)