De laatste die sterft

Vandaag verschijnt bij uitgeverij Ambo|Anthos de thriller De laatste die sterft van Helen Fields. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 ePubs verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het gezin Clark is net verhuisd naar het afgelegen Isle of Mull, een eiland voor de kust van Schotland. Dan raakt de zeventienjarige Adriana vermist. Haar ouders zijn radeloos – de lokale bevolking ziet hen als indringers en de politie is onverschillig – en wenden zich tot privédetective Sadie Levesque om hun dochter te vinden.
Sadie is ontzettend goed in haar werk. Wanneer ze het lichaam van Adriana in een grot vindt, met een kroon van zeewier, beseft ze dat de zaak veel groter is dan ze in eerste instantie dacht. Ze duikt in de geheimen van de eiland, maar komt daardoor ook zelf dichter bij het gevaar. Want wat als Adriana niet de laatste was die stierf?

Over de auteur
Helen Fields studeerde rechten en werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen. Tegenwoordig runt ze samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij, waar ze als scenarioschrijver en producer werkzaam is. Ze woont met haar gezin in Los Angeles.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de titel van het eerste deel van een verslavende serie, met in de hoofdrollen Luc Callanach en Ava Turner?
  • Wat is de titel, voor de Engelstalige versie van “De laatste die sterft”?
  • Wat heeft Helen Fields gebruikt voor “De laatste die sterft” en verweven met een vermissing van een tienermeisje? (Tip: lees hier het interview met Helen Fields van afgelopen jaar)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 januari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De laatste die sterft’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)