Gebroken stemmen

Onlangs verscheen bij uitgeverij Pelckmans de thriller Gebroken stemmen van Lotte Leenaerts. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer een jonge vrouw brutaal vermoord wordt teruggevonden, raakt voormalig gerechtspsychologe Jade Van Hoof tegen haar wil betrokken bij het onderzoek. Ondanks haar woelige verleden met commissaris David Speltinckx kan ze niet anders dan de speurders bijstaan, zeker wanneer een tweede lichaam opduikt. Opnieuw van een roodharige vrouw met krullen, die op dezelfde manier om het leven werd gebracht als het eerste slachtoffer.

Terwijl de media op de zaak springen, werken Jade en David tegen de klok om een einde te maken aan deze gruwelijke moorden. Kunnen ze de seriemoordenaar stoppen voor hij een nieuw slachtoffer maakt? En brengt deze zaak hen weer dichter bij elkaar?

Over de auteur
Lotte Leenaerts schreef haar eerste verhaal toen ze vijftien was. Hoewel ze eigenlijk Psychologie wilde studeren, besefte ze dat een job waarin ze vooral zou moet luisteren niks voor haar zou zijn. Ze koos daarom voor Taal- en Letterkunde. Ook nu zit ze nog dagelijks met haar neus in de boeken voor haar job in de bibliotheek in Malle. Ze woont in Rijkevorsel met haar grote liefde Stijn en labradoodle Billie.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Gebroken stemmen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Gebroken stemmen” van Lotte Leenaerts?
  • 2. Waardoor bleef er voldoende spanning in het verhaal volgens onze recensent?
  • 3. Hoeveel sterren gaf onze recensent voor dit debuut?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 januari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gebroken stemmen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)