Het Spel

Bij Uitgeverij Lannoo verscheen het spel Undercover. In samenwerking met de uitgever mochten wij het spel uitproberen en verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het spel
Ga undercover in een bloedstollend onderzoek.
Treed in de voetsporen van undercover-agenten Bob en Kim. Infiltreer in het misdaadmilieu waar drugssmokkel en wapenhandel welig tieren.
Verken het papieren politiedossier en ondervraag je verdachten. Volg je leads tot op het web en de sociale media in jouw zoektocht naar de waarheid. Maar wees voorzichtig genoeg om je eigen cover-up niet op te blazen. Hoe ver ga jij om de moordenaar te pakken?
Het Undercover-detectivespel bevat een levensecht papieren politiedossier, bewijsmateriaal en drie mysterieuze omslagen met spannende clues die je online verder kunt uitspitten.
Net als in escape rooms en andere puzzel-games is de herspeelbaarheid beperkt.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat vonden Amanda en Robin zo leuk aan het spel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 2 juli 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Spel Undercover’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)