Gevangen in de sneeuw

Onlangs verscheen bij uitgeverij Cargo de nieuwe escape room thriller van Eva Eich, Gevangen in de sneeuw. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een winters escaperoom-avontuur voor jong en oud.
Geniet van een spannend verhaal, los de raadsels op en vind je weg naar de uitgang!
Jonas keert terug naar zijn geboortedorp, waar zijn vader onder mysterieuze omstandigheden is overleden. Is zijn vader vermoord? Terwijl het steeds harder begint te sneeuwen, en het dorp afgesloten raakt van de buitenwereld, komt Jonas op het spoor van de moordenaar.
Deze spannende zoektocht zet je grijze cellen aan het werk. Want alleen als je de raadsels weet op te lossen ontdek je hoe het verhaal afloopt.

Over de auteur
Eva Eich studeerde biologie aan het Fraunhofer Instituut in München. Na een uitstapje in de forensische wetenschap werd ze journalist, waarbij ze werkte voor verschillende dagbladen. Eich woont en werkt in Beieren.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Gevangen in de sneeuw

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Tegelijk met “Gevangen in de sneeuw” komt er nog een boek uit van Eva Eich. Wat is de titel van dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 21 december 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gevangen in de sneeuw’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)