In haar voetsporen

Op 9 juli verschijnt bij uitgeverij Ambo|Anthos de thriller In haar voetsporen van Anna E. Wahlgren. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Jill en Isabelle zijn halfzussen. Isabelle heeft het altijd als haar plicht gezien om haar zusje tegen alles te beschermen, terwijl Jill Isabelle wil steunen in haar chaotische leven. En dan verdwijnt Isabelle spoorloos.
Volgens de politie wijst alles erop dat Isabelle vrijwillig is vertrokken, maar Jill weigert dit te geloven. Ze weet dat Isabelle geobsedeerd is door true crime en de verdwijning van een jonge vrouw in haar geboorteplaats Gävle onderzocht. Zou ze iets op het spoor zijn? Jill begint haar eigen onderzoek, wat haar leidt naar een gezin dat haar zowel intrigeert als beangstigt. Ze raakt steeds verder verstrikt in een labyrint – ontsnappen lijkt onmogelijk.
In haar voetsporen is een psychologische thriller over familiebanden, over een gezin dat uiteenvalt en over het ophouden van een perfecte façade.

Over de auteur
Anna E. Wahlgren is apotheker en scheikundig ingenieur. Wegens haar interesse in de menselijke psychologie schreef zij vlijmscherpe psychologische thrillers, waarbij de donkere kant van intermenselijke relaties centraal staat. In haar voetsporen is de eerste thriller van Wahlgren die in het Nederlands is vertaald.

Lees hier het eerste hoofdstuk van In haar voetsporen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie heeft “In haar voetsporen” vertaald?
  • 2. Op welke datum begint het proloog?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 juli 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘In haar voetsporen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)