Leef je nog – M.J. Arlidge (2 juli)

Terwijl een vete tussen drugsbendes de stad in zijn greep houdt, smeekt een wanhopige moeder inspecteur Helen Grace om haar tienerdochter te vinden. In eerste instantie lijkt het een simpele zaak: een rebelse tiener die is weggelopen van huis. Zaak gesloten. Of toch niet?

Helen volgt haar instinct en richt, ondanks het uitdrukkelijke verbod van haar chef, een onderzoeksteam op. Algauw ontdekt ze dat Naomi niet het enige meisje is dat wordt vermist. Hoe dichter Helen bij de waarheid komt, hoe harder haar onderzoek wordt tegengewerkt. Ze belandt in een web van corruptie, dat zich verder uitstrekt en veel dichterbij komt dan ze zich had kunnen voorstellen. Lukt het haar om de meisjes op tijd te redden?

De bonusmoeder – Inge van Prooijen (1 juli)

Nena trekt in bij haar vriend Diederik en zijn driejarige zoontje Benjamin. Maar niet iedereen is blij met haar komst. Zowel haar schoonmoeder als de ex van Diederik zien haar liever weer gaan. Als haar geschiktheid als bonusmoeder in twijfel wordt getrokken en er vreemde dingen gebeuren, komt haar relatie met Diederik onder druk te staan. Nena voelt zich genoodzaakt om terug te vechten, maar wie is nu precies haar vijand?

Alles wat jij hebt – Michelle Frances (1 juli)

Gezocht: freelancer tijdens zwangerschapsverlof van grote ­tv-producent. Moet slim en creatief zijn, met een killerinstinct.

Carrie is zwanger, heeft een droomcarrière en een knappe echtgenoot. Maar sinds freelancer Emma haar op kantoor vervangt, begint haar perfecte leven af te brokkelen. Haar bankrekening staat op onverklaar­bare wijze in het rood, haar man lijkt vreemd afstandelijk en haar collega’s luisteren maar al te graag naar Emma’s voorstellen. Carrie wil niet dat Emma te geliefd wordt en wil dolgraag weer aan het werk. Op dat moment wordt er een brief bij haar thuis afgeleverd die alles verandert.
Niemand kan jou vervangen. Toch?

Hitte – James Patterson (24 juli)

Nina Bloom heeft een fantastisch leven. Ze heeft een prachtige, succesvolle tienerdochter en een goede baan als advocaat in New York. Maar haar naam, haar geluk en haar succes zijn gebouwd op een leugen. Negentien jaar na een incident dat ze liever vergeten zou zijn, krijgt Nina een zaak toegewezen van een man in de dodencel die beschuldigd wordt van een reeks moorden die hij zegt niet gepleegd te hebben. Nina weet dat hij gelijk heeft, ze weet namelijk wie de moordenaar wel is…

Dubbelspel – Bregje Rebergen (2 juli)

De vlijmscherpe thriller Dubbelspel van Bregje Rebergen draait om de succesvolle officier van justitie Rixt van Leeuwen, die haar team aanstuurt in omvangrijke zaken – van drugshandel tot grootschalige fraude – terwijl ze thuis in Blaricum haar gezin bij elkaar probeert te houden. In dit eerste deel in de Officier-serie werkt Rixt aan het oprollen van een enorme crystal meth-organisatie, maar dat onderzoek wordt een heel stuk ingewikkelder wanneer het wereldberoemde pianistenduo Valérie en Aisha de Saussure erbij betrokken raakt, en zelfs verdacht wordt van moord…

Jij bent de volgende – Vera Kurian (16 juli)

Maak kennis met Chloe Sevre, een student die hoge cijfers haalt, graag naar yogalates en studentenfeesten gaat en dan ook nog tijd vindt om de perfecte wraakmoord te plannen. Zes jaar geleden heeft Will Bachman haar iets afschuwelijks aangedaan – en nu zal hij daarvoor boeten met zijn leven.

Daarnaast doet Chloe mee aan een universitair onderzoek: ze is gediagnosticeerd psychopaat en is samen met zes andere studenten onderdeel van een psychologisch experiment. Wanneer een van hen wordt vermoord is dat het begin van een gevaarlijk kat-en-muisspel, waardoor Chloe niet meer alleen jager maar ook prooi is. Daardoor komt ze voor een lastige keuze te staan: moet ze samenwerken met de andere studenten uit het onderzoek, ook al weet ze als geen ander dat het een slecht idee is om een psychopaat te vertrouwen?

In haar voetsporen – Anna E. Wahlgren (9 juli)

Jill en Isabelle zijn halfzussen. Isabelle heeft het altijd als haar plicht gezien om haar zusje tegen alles te beschermen, terwijl Jill Isabelle wil steunen in haar chaotische leven. En dan verdwijnt Isabelle spoorloos.

Volgens de politie wijst alles erop dat Isabelle vrijwillig is vertrokken, maar Jill weigert dit te geloven. Ze weet dat Isabelle geobsedeerd is door true crime en de verdwijning van een jonge vrouw in haar geboorteplaats Gävle onderzocht. Zou ze iets op het spoor zijn? Jill begint haar eigen onderzoek, wat haar leidt naar een gezin dat haar zowel intrigeert als beangstigt. Ze raakt steeds verder verstrikt in een labyrint – ontsnappen lijkt onmogelijk.

Body check – Elle Kennedy (2 juli)

Nadat Hayden Houston tijdens haar jeugd het hele land heeft doorkruist met haar vader, een gepassioneerde ijshockeycoach, besluit ze dat het tijd is om haar eigen koers te bepalen. Ze wil niet langer the good girl zijn: het is tijd voor een onenightstand, en ze heeft de perfecte kandidaat gevonden…

IJshockeyer Brody Croft heeft zich altijd gewijd aan één ding: zijn team. Maar door zijn nacht met de sexy Hayden, die tot zijn schrik de dochter van zijn coach blijkt te zijn, denkt hij voor het eerst in tijden aan iets anders dan ijshockey. Hij is er klaar voor zijn reputatie als bad boy op te geven en te gaan settelen. Maar dan moet hij haar eerst zien te overtuigen…

Bellagio – Nan Adams (2 juli)

Als Geraldine tijdens het verjaardagfeest van haar overgrootmoeder Beatrice een telefoontje krijgt over verloren gewaande Alfa Romeo van haar familie, kan ze haar nieuwsgierigheid niet bedwingen. Waar was die auto al die tijd? En waarom schrikken haar moeder en overgrootmoeder zo als ze horen dat de oldtimer gevonden is? Geraldine besluit haar journalistieke talenten in te zetten en Beatrice te vragen naar de waarheid van haar familie. Wat volgt is een meeslepend relaas over een bijzondere familie en bijzondere auto.

Leave a Reply

  • (not be published)