Uitgeverij Luithing Sijthoff heeft weer een veelbelovende Young Adult thriller binnengesleept. Kerry Drewery heeft al twee Young Adult romans op haar naam staan bij een andere uitgever, maar debuteert nu in de spannende hoek van het Young Adult genre en dan nog niet bij de minste uitgever ook. Wij werden na het lezen van de achterflap enorm getriggerd om dit boek tot debuut van de maand te bombarderen en hopen dat hij deze titel meer dan waard is!

Kerry Drewery studeerde cum laude af in Professional Writing. Ze was een finalist in de BBC-competitie Scriptschrijven voor kinderen. Eerder was ze genomineerd voor de prestigieuze CILIP Carnegie Medal.

Cel 7 is het eerste deel in een nieuwe en spannende Young Adult trilogie waarin het publiek via een sms beslist of iemand blijft leven na een misdaad of niet. In 2018 zal het tweede deel, 7 dagen, verschijnen en in de planning staat dat in 2019 het derde en laatste deel, Final 7, zal verschijnen.

 

                           

 

Waar gaat Cel 7 over:
Cel 7 van Kerry Drewery is een eigentijdse thriller over de macht van de (social) media, fake nieuws en het recht in eigen hand nemen.
Multimiljonair en beroemdheid Jackson Paige is vermoord. De 16-jarige Martha wordt bij het lijk gevonden, met een pistool in haar hand. Het lijkt dus een uitgemaakte zaak, vooral in een maatschappij waarin geen rechters meer aan te pas komen maar het publiek via de populaire realityshow Dood is gerechtigheid beslist of iemand schuldig is of niet. Bovendien heeft Martha zelf schuld bekend. Maar is ze wel schuldig? Of is de realiteit veel complexer dan de media het publiek wil doen geloven?
De countdown begint. Blijft ze leven of gaat ze dood?
Jij beslist!

In november zullen er verspreid over de gehele maand meerdere recensies op de website verschijnen over dit boek, uitgeverij Luithing Sijthoff heeft hiervoor meerdere leesexemplaren beschikbaar gesteld, waarvoor hartelijk dank!

Leave a Reply

  • (not be published)