Foto: Alex Vreeman

Maart staat bij Thrillers & More in het teken van Corine Hartman. 22 februari verscheen Het kwaad in ons, het laatste deel van de Ijsseltrilogie, waarvan eerder Een vlaag van waanzin en Sluipend gif zijn verschenen. Het kwaad in ons zal zaterdag 3 maart aan het grote publiek worden gepresenteerd in boekhandel Boek en Buro in Zutphen.

De eerste recensie van Het kwaad in ons kun je al op onze site lezen.

Corine Hartman (1964) schrijft al meer dan tien jaar thrillers en werd diverse malen genomineerd voor De Gouden Strop en won meerdere malen de Crimezone Award. Ze beheerst een zeer breed schrijfpalet: met Tomas Ross, onder de naam Ross & Hartman, schrijft zij actiethrillers zoals Doodskopvlinder en Zwarte weduwe. Ook haar keiharde Jessica Haider-serie is zeer populair. Voor Storytel, de streamingdienst voor luisterboeken en e-books, schreef Corine Hartman Solomon​: een spannende audioserie, voorgelezen door Birgit Schuurman.

Het werk van Corine zal de komende maand bij ons aan bod komen. Hou de site en de Facebookgroep in de gaten voor meer nieuws, een winactie en een interview.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)