In maart is Corine Hartman auteur van de maand.
Haar nieuwste boek, Het kwaad in ons, deel 3 van de IJsseltrilogie, kwam eind februari uit. Daarom mogen wij namens uitgeverij Cargo 3 exemplaren van dit boek beschikbaar stellen. En het mooie is, de winnaar mag kiezen of het een epub of een papierenexemplaar is! Hoe tof is dat?

Waar gaat het boek over:

Simone Steenbeecks grootste wens was moeder worden. Een gezin om voor te zorgen. Helaas bleef een zwangerschap uit en koos ze samen met haar man Richard voor een andere weg. Ze werden de trotse adoptieouders van de Braziliaanse Daniel en Nina. Niet lang daarna raakte Simone alsnog zwanger en dochter Veerle completeerde het gezin.

Nu, bijna twintig jaar later, woont het gezin Steenbeeck in het idyllische Hattem aan de IJssel. Simone heeft een patisserie in het dorp, Richard is leraar in het vlakbij gelegen Zwolle en de kinderen… daar stokt het perfecte plaatje. Voor Daniel verloopt de puberteit wel heel moeizaam. Langzaam slaan er gaten in het warme, veilige nest dat Simone haar gezin wil bieden. Ongemerkt schuiven ze naar de rand van de afgrond, tot broer en zus zich volledig in het nauw gedreven voelen en een besluit nemen met dodelijke gevolgen.

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vragen:

  1. Wat heeft Corine Hartman geleerd van Stephen King?
  2. Wat hebben volgens Corine alle boeken gemeen?

Stuur je antwoorden en je adresgegevens voor 27 maart 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Het kwaad in ons. (tip: de antwoorden zijn te vinden in het verslag van Miriam)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)