Of ik een stukje wilde schrijven om mijn periode als Auteur van de maand af te sluiten. Ja natuurlijk wil ik dat. En ik wil het ook, maar het voelt raar. Het voelt dubbel. Niet dat ik eeuwig Auteur van de maand wil blijven hoor, natuurlijk niet, maar hoe sluit ik iets af als er net zoveel op gang is gekomen? Ik bedoel hiermee niet alleen mijn boek, maar ook jullie spiksplinternieuwe Thrillers and More. We zijn nog maar net begonnen.

Laten we bij het begin beginnen. Thrillers and More. Jullie hadden ook reden tot feest. De website ziet er fantastisch uit. Ik hou van de vormgeving en iets aan de lay-out doet me denken aan de stijl van Alexander. Complimenten!
Vandaag sprak ik met een aantal teamleden en ik hoorde dat het aantal likes op Facebook als een malle stijgt. De mijlpaal van vijfhonderd is reeds ruim overschreden. Te gek dat ik als eerste de rol van Auteur van de maand mocht vervullen. Het kwam natuurlijk perfect uit voor mij.

Er was deze maand namelijk nog een feestje: mijn Dwaalspoor kwam uit. Sterker nog, de inkt in het boek is nog maar nauwelijks droog en de eerste recensies druppelen binnen. Zo kort is het nog maar geleden.
Maar eerst was er natuurlijk dat feestje in de Golfslag in Scheveningen. En hoe! Wat een knaller was het ook dit jaar weer. De zaak stond weer propvol en ook deze keer mocht ik weer honderd boeken weggeven.
Jullie waren ook van de partij. Als ik het goed begreep, was dit jullie eerste boekenuitje als nieuwe groep. Bam. Die eer had ik mooi eveneens te pakken.

En dat dat cadeau, wat gaaf. Voor degenen die het nog niet weten; ik kreeg twee whiskyglazen met op het ene glas Masterplan en op het andere Dwaalspoor erin gegraveerd. Het ontroerde me echt. Zo lief en zo attent. Echt blij mee. Top!

En ja, de maand is bijna voorbij, mijn Auteur van de maandstatus ook en toch komen er nog een hoop spannende momenten aan. Er start een leesclub bij de mensen van ThrillZone, er begint een leuke blogtour van het boek, solo-bloggers zijn er ook al druk mee in de weer en ik dacht te horen dat er ook een leesclub bij jullie begint. Al met al een hele leuke periode voor mij en mijn boek. Genoeg redenen tot feest.

We gaan elkaar snel weer spreken. Bedankt in ieder geval voor de eer van Auteur van de maand, ik heb ervan genoten. Tot snel en als je het gaat lezen, veel plezier in Dwaalspoor. Ik hoor graag wat je ervan vond.

Pjotr

Leave a Reply

  • (not be published)