Dinsdag 10 april 2018
Boekhandel Van Kemenade & Hollaers, Breda

Aan het einde van de middag stappen Alexander, Miriam en ik in de auto richting boekhandel Van Kemenade & Hollaers in Breda voor de thrilleravond met Nathalie Pagie. We zouden Amanda daar treffen en nog even op ons gemakje wat eten met zijn viertjes. Hoewel we prima op tijd waren, was het rustig even eten niet meer aan de orde. De bestelling werd op de afslag even snel geappt aan Amanda zodat het (bijna) klaar zou zijn als we er waren. Wat een teamwork!

Eenmaal bij de boekhandel was het nog best rustig, er waren drie bezoekers naast Nathalie, de mensen van de boekhandel en wij vieren. Oeps, we hadden het toch iets drukker verwacht. Maar…..alles komt goed, richting 19.30 druppelden de mensen toch binnen en werd het intiem gezellig. Geen hordes mensen, maar gewoon een leuke groep mensen.

De boekhandel was in Mexicaanse sfeer gebracht met een muziekje en wat Mexicaanse hapjes en drankjes. De door ons meegebrachte piñata werd gevuld met confetti en lootjes, want een boek van Nathalie wilde iedereen wel.

Het hoogtepunt van de avond was toch het interview dat Miriam en Amanda hadden met Nathalie. Lezers van onze website hadden allerlei vragen ingestuurd die we aan Nathalie konden stellen. Het waren er veel! Nathalie nam ruimschoots de tijd om alle vragen te beantwoorden. Zo kwamen we onder andere te weten dat Nathalie bang is voor clowns en dat dit coulrofobie heet, en dat ze absoluut geen boek wil schrijven met iemand anders. Het hele interview zal later nog op de site verschijnen.

Alhoewel, het tweede hoogtepunt van de avond was toch ook wel de piñata. Die stond zijn mannetje! Niet kapot te krijgen. Uiteindelijk lukte het toch en kon Nathalie het winnende lootje trekken. De hilariteit was dan ook groot toen het Peter van haar eigen uitgeverij De Boekerij was. Het boek werd natuurlijk nog even gesigneerd en ook de andere aanwezigen konden het boek laten signeren.

Na een paar gezellige uurtjes in Breda, was het om 21.30 uur dan toch tijd om weer richting Alphen aan den Rijn te vertrekken. Het was een topavond!

Leontine

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)