We gaan gewoon maar door met het volgende lijstje!

Scott Bergstrom – Hebzucht (1 mei)
Gwen en haar vader zijn ondergedoken in Uruguay. Het leven is er zwaar: voortdurend over je schouder moeten kijken is killing. Wanneer haar vaders naam op een dodenlijst blijkt te staan, beseft Gwen dat afwachten geen optie meer is. Ze moet proberen hen beiden te redden, maar de tijd dringt.
Met de hulp van haar vriend Terrance, stort een vastberaden Gwen zich in de wereld van geld, spionage en verraad. Daar wachten nieuwe én oude vijanden. En deze keer zijn ze niet van plan haar te laten ontsnappen.

Reserveer bij bol.com

 

 

Nadine Swagerman – Een waarheid (28 mei)
Laura moet de waarheid weten.
Hoe pijnlijk die ook is…
Als Laura’s ouders door een misdrijf om het leven komen, stort haar leven volledig in. Het gaat zelfs zo slecht met haar dat ze een zelfmoordpoging doet, waarna ze in een psychiatrische kliniek belandt. Daar leert ze Joritt kennen, een student verpleegkunde. Hij is de enige die haar soms even laat vergeten waar ze is en waarom. Joritt wil graag meer weten over de dood van Laura’s ouders en hij komt terecht op de website van een amateur-­misdaadverslaggever, die de gebeurtenissen rondom deze moord op de voet volgt. En terwijl de politie haar best doet om de zaak op te lossen, stuit Joritt op informatie die Laura’s wereld totaal op zijn kop zal zetten…

Reserveer bij bol.com

 

 

Peter James – Doodsangst (29 mei)
Kapster Lorna Belling wordt dood aangetroffen in haar bad. Inspecteur Roy Grace komt er al snel achter dat de lijst potentiële verdachten lang is. Is het haar man, tegen wie Lorna onlangs aangifte deed wegens huiselijk geweld? Of haar minnaar, eveneens een man met gewelddadige trekjes? Maar de zaak is niet de enige uitdaging voor Roy Grace. Hij is er recent achter gekomen dat hij de vader is van de tienjarige Bruno. Een jongen die hij nu voor het eerst gaat ontmoeten.

Reserveer bij bol.com

 

 

 

Jorn Lier Horst – De kluizenaar (8 mei)
Buiten is het ijzig koud.
Viggo Hansen zit thuis voor de tv.
Hij is al vier maanden dood.
De dood is zeer dicht bij William Wistings privéleven gekomen. Drie huizen naast het zijne wordt het lichaam aangetroffen van een man die voor zijn tv zit. Hij blijkt daar al vier maanden zo te zitten.
De politie treft geen sporen van geweld aan, maar Viggo Hansens dood is toch zeer verontrustend, omdat kennelijk niemand hem al die maanden gemist heeft.
Eén journalist kan de zaak niet loslaten – Line, William Wistings dochter. Zij besluit te onderzoeken wat het levensverhaal is van de kluizenaar Hansen.
Dan wordt er in het bos opnieuw een lichaam gevonden, wat de aanleiding vormt voor een van de grootste klopjachten in de Noorse politiegeschiedenis.

Reserveer bij bol.com

 

Walter Lucius – Na het vuur (25 mei)
Meer dan dertig jaar geleden ontvluchtte ze haar vaderland, nadat haar vader tijdens een coup werd vermoord. Nu keert onderzoeksjournalist Farah Hafez terug naar Afghanistan en begint ze een gevaarlijke zoektocht naar een crimineel netwerk waarin jongens worden verhandeld. En dan stuit ze op een geheim dat haar leven voorgoed zal veranderen…

Reserveer bij bol.com

 

 

 

Corine Hartman – Groen licht (15 mei)
Corine Hartmans thriller Groen licht speelt in de Achterhoek, waar een jonge vrouw op uiterst meedogenloze wijze vermoord wordt. Rechercheur Suzan de Winter vreest dat het niet bij dit ene slachtoffer zal blijven. De dader speelt een uitgekiend, tot in detail voorbereid spel, met mensenlevens als inzet. Dan rijst het vermoeden dat er een aanslag gepleegd zal worden op een stadion vol mensen. De tijdsdruk is in één klap immens. De inzet hoog. Suzan kan en wil niet anders: ze doet mee met het laatste spel van de dader. Een spel op leven en dood… 

Reserveer bij bol.com

 

 

 

Sterre Carron – Preta (2 mei)
Wanneer de zeventienjarige Sammy na een avondje stappen niet thuiskomt, bellen haar ouders ongerust de politie. De volgende dag wordt Sammy dood teruggevonden in een maisveld. Ze is vermoord. Al snel komt haar adoptiebroer Tristan in beeld. Was hij op de hoogte van Sammy’s geheim?
Ondertussen maakt de stad zich op voor de gemeenteraadsverkiezingen. De nieuwe partij Recht Voor de Raap lijkt hard op een klinkende overwinning af te stevenen. Zijn de dagen van de meerderheidspartijen geteld?
Aan hoofdinspecteur Rani Diaz de taak om de moordzaak op te lossen. Tot
overmaat van ramp is er iets vreemds aan de hand met haar collega
Bert Simons. De spanning in het team loopt hoog op. Lukt het Rani om alles in goede banen te leiden?

Reserveer bij bol.com

 

Jennifer Probst – Wanneer je maar wilt (8 mei)

Toen Raven Bella Stratton nog een tiener was overleed haar vader bij een vreselijk auto-ongeluk. Bijna nog schokkender was het feit dat hij vergezeld werd door een haar onbekende vrouw, Diana Pierce, en dat ze twee koffers en tickets naar Parijs bij zich hadden. Beiden lieten een gezin met kinderen achter. Raven komt nooit helemaal over het trauma heen.
Dalton Pierce heeft zijn leven in Californië achter zich gelaten om samen met zijn twee oudere broers Pierce Construction te runnen. Als hij op een avond een biertje drinkt in de lokale bar voelt hij zich onmiddellijk aangetrokken tot de goedgebekte, sexy barvrouw. Vastbesloten om haar te veroveren, biedt hij aan om de bar in zijn originele staat te herstellen, zodat hij haar dagelijks kan zien. Zijn verleidingsplan lijkt te werken en hij weet haar te vangen in een web van betovering. Maar Dalton weet niets van het geheim dat hun prille hartstocht kan vernietigen… of hun gewonde hart voorgoed kan helen.

Reserveer bij bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)