Namens Uitgeverij Boekerij mogen wij vijf pakketjes weggeven met
twee spannende thrillers om de zomermaanden mee door te komen. Het gaat om de volgende twee thrillers: Steve Cavanagh –  De getuige Hanna Lindberg – Stockholm confidential.

Waar gaan de boeken over:

De getuige:
Leonard Howells ergste nachtmerrie is uitgekomen. Zijn dochter Caroline is ontvoerd. Op de politie kan hij niet vertrouwen dus belt Howell de enige man waarvan hij zeker weet dat hij zijn dochter terug kan krijgen: Eddie Flynn.

Eddie weet hoe het voelt om een dochter te verliezen en zweert dat hij Caroline veilig thuis zal brengen. Nu mag hij dan wel een succesvolle advocaat zijn, nog niet zo lang geleden begaf hij zich vaak genoeg in de onderwereld van New York als oplichter en straatvechter om er de weg te weten. Maar zodra hij weer voet zet in zijn oude leventje, beseft hij dat de tijd die wereld niet onveranderd heeft gelaten. De spelregels zijn herschreven en zijn tegenstanders spelen vals. Maar wie deelt de kaarten uit? Is er ook maar iemand die de waarheid spreekt in deze zaak?

Stockholm confidential:
Solveig Berg is een in diskrediet geraakte jonge journaliste, op zoek naar een sappig verhaal voor haar comeback. Dit verhaal hoopt ze te vinden in de Stockholmse modellenwereld en dan vooral bij Lennie Lee, een beruchte glamourfotograaf. Wanneer een van Lee’s lievelingetjes plotseling dood gevonden wordt in de rivier, realiseert Solveig zich dat ze een gevaarlijk spel speelt. Ze is terechtgekomen in een web van intriges, hebzucht, jaloezie en chantage waar niemand is wie hij lijkt. Maar komt ze er ook weer levend uit?

Zo maak je kans op één van deze pakketjes:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, like en deel het bericht.

Stuur een mail met je adresgegevens voor 24 juli 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Boekerij.

We zullen 12 juli, 15 juli, 18 juli, 21 juli en 24 juli steeds 1 gelukkige bekend maken die een pakketje gewonnen heeft! (1x mailen is voldoende.)

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)