Behalve het toffe interview met André Hoogeboom mogen we namens 
Karakter uitgevers ook nog vier exemplaren verloten van de eerste Formule 1 thriller, geschreven door André. Hiervoor onze dank!

Waar gaat het boek over:

Hoe ver ga je in je ambitie en welke offers zijn daarbij gerechtvaardigd?

William Beck is de succesvolle eigenaar van Dottcom, een internationaal softwarebedrijf dat bij toeval verzeild raakt in de Formule 1. Om meer dan een toeschouwer te zijn bij het zich over de wereld verplaatsende sensationele spektakel, heeft Beck zich ingekocht als sponsor bij Forster Racing, een achterhoedeteam dat geen potten kan breken in het miljoenencircus.

Maar Beck is ambitieus en wil meer en wel zo snel mogelijk. Hij besluit de Finse oud-wereldkampioen Kalle Alhainen in te schakelen om Forster Racing om te toveren tot een topteam. Zijn doel: binnen één seizoen doorstoten naar de top van de Formule 1. Hij is bereid daar alle risico’s voor te nemen. Dottcom lijkt voor een regelrechte sensatie te zorgen, maar ten koste van wat?

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, like en deel het bericht en geef antwoord op de volgende vraag:

Welk antwoord geeft André op de vraag of Max Verstappen dit jaar zijn eerste wereldtitel gaat winnen?

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 6 augustus 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Dodelijke ambitie.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)