Eerlijk duurt het langst

Op 4 oktober verschijnt bij uitgeverij Volt de thriller Eerlijk duurt het langst van Darby Kane. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Elisa Wright leidt een fijn en comfortabel leven in een mooie, rustige stad. Althans, dat was zo, maar nu heeft ze iets ontdekt waardoor ze ervan overtuigd is dat haar zwager Josh een moordenaar is. Zijn verloofde is enkele maanden terug van de ene op de andere dag verdwenen, en hoewel hij beweert dat ze hem verlaten heeft, vermoedt Elisa nu dat er meer aan de hand is. Zeker aangezien de vrouw met wie hij daarvoor getrouwd was om het leven is gekomen door een ongeluk – of iets wat een ongeluk leek. En nu blijkt hij alweer een nieuwe vriendin te hebben. Elisa vreest voor de veiligheid van deze nieuwe vrouw en is vastberaden om erachter te komen wat er is gebeurd met haar vriendin, de vermiste verloofde van Josh. Maar dat betekent dat ze haar eigen familie moet onderzoeken, en daar is uiteraard niet iedereen blij mee.

Over de auteur
Darby Kane is het pseudoniem van een voormalig advocate en bekroond auteur van romantische spanning. Haar thrillerdebuut De perfecte echtgenote werd lovend ontvangen en werd een internationale bestseller.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Eerlijk duurt het langst is Darby Kane’s tweede boek, eind van het jaar komt haar derde boek uit (in het Engels). Wat is de titel van haar derde boek (Tip: klik hier voor meer info)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 oktober 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Eerlijk duurt het langst’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)