Binnenkort verschijnt bij uitgeverij Lannoo Comeback van Belinda Aebi, de spannende ontknoping van het tweeluik rond de profiler Kaya De Regge. Comeback is het vervolg op Ademnood.

Ademnood: het verhaal
Wanneer profiler Kaya De Regge na een stevige FBI-opleiding uit Amerika terugkeert, wordt ze al gauw op twee onopgeloste moordzaken gezet om een daderprofiel te schetsen. Beide dossiers zitten muurvast, ook al is er duidelijk een onderling verband: een onbekende op de plaatsen delict en een verblijf in het zeesanatorium dertig jaar terug. Wanneer nog een derde slachtoffer in bizarre mstandigheden komt te overlijden, stapelen de vragen zich steeds verder op en groeit ook het wantrouwen. Kan Kaya het motief achter de moorden ophelderen en zo de dader aanduiden?

Comeback: het verhaal
Profiler Kaya De Regge is samen met de Gentse recherche op zoek naar de dader van een dubbele moord.Wat speelde er zich af in het sanatorium waar hij en zijn slachtoffers als kind verbleven? En hoe zit het met de dood van Jack, de Columbiaanse barista waar Kaya gevoelens voor had? Leidde Jack een dubbelleven en was zijn koffiehandel een dekmantel voor drugshandel? Wanneer er nieuwe feiten aan het licht komen kan Kaya niet anders dan op onderzoek uitgaan…

foto: uitgeverij Lannoo

De auteur
Belinda Aebi heeft als rasechte misdaadauteur al meerdere politiethrillers op haar backlist staan. Comeback is haar tiende roman.
Belinda Aebi is geboren in Wemmel (België). Zij werkte eerst als kinesitherapeute, maar leidde daarna een kwart eeuw lang de juwelenafdeling van het familiebedrijf. In 2006 begon ze te schrijven en publiceerde ze Swiss made, de biografie van haar vader. Daarna legde ze zich toe op thrillers. Ze woont met haar gezin in Londerzeel. (www.boekbeschrijvingen.nl)

Lees hier een fragment uit het boek.

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)