Namens LOFT mogen wij 2 e-pubs weggeven van Een puppy voor kerst van Simone Luijten (waarvoor dank). 
Met de feestdagen voor de deur is dit natuurlijk een zeer toepasselijk cadeau!

Waar gaat Een puppy voor kerst over? 

In het hartverwarmende Een puppy voor kerst van Simone Luijten lijkt het een eenzame kerst te worden voor Monique. Ze heeft haar echtgenoot met een ander betrapt, heeft haar boeltje gepakt en is met haar twee kinderen vertrokken. Gelukkig kan ze in het leegstaande appartementje boven de winkel van haar zus terecht. Vanuit het raam ziet ze haar nieuwe buren zich opmaken voor een prachtig kerstfeest. Moniques kinderen zijn ondertussen vooral bezig met hun kerstcadeau, het allerliefst willen ze een puppy. Maar een puppy in huis als alleenstaande ouder? Monique besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en stort zich vol op het opknappen van haar nieuwe woning. Dat moet nog nét lukken voor de feestdagen. Een collega weet wel iemand die Monique kan helpen klussen. En de feestdagen hebben nog veel meer voor haar in petto.

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek?

Stuur een mailtje voor  21 december 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Puppy’. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)