Wij hebben Karen Rose dit jaar mogen ontmoeten op de Boekenbeurs in Antwerpen en tijdens de high tea bij Bookspot. Het merendeel van het team is groot fan van de schrijfster en om jullie kennis te laten maken met haar boeken verloten wij 3 leuke kerstpakketjes. We verloten 3 exemplaren van Wreed weerzien, gesigneerd en met een paar goodies die Karen Rose hier zelf bijgedaan heeft! Zo mega tof!

Waar gaat Wreed weerzien over? 

‘Wreed weerzien’ van Karen Rose is een thriller over wat er kan gebeuren als je elkaar na jaren weer opzoekt en er een groot geheim boven water komt…
Tijdens hun studententijd was er een hevige liefde. Nu, jaren later zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar door een briefje in een jaarboek komt er een reunie tot stand. De liefde bloeit weer op. Maar ze worden in de gaten gehouden door iemand die nog iets van hen weet…

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  1. Wat is de titel van het nieuwste Nederlandstalige boek welke in februari in Nederland zal verschijnen?

Stuur je antwoord voor  18 december 2018 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Rose’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)