Op 12 februari verscheen de thriller Het dorp van Belinda Aebi.
Namens Uitgeverij Hamley Books mogen wij een exemplaar verloten van deze spannende thriller. De winnaar krijgt de keuze uit een fysiek exemplaar of een ePub. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Eline Jehaes, een jonge journaliste, strandt met autopech in Koolbeke. Ze gaat op zoek naar hulp in dit geïsoleerde dorp aan de oevers van de Durme maar ontdekt dat ze er niet welkom is en dat er vreemde dingen gebeuren. Haar nieuwsgierigheid wordt geprikkeld wanneer ze merkt dat er een groep mensen woont met een uitzonderlijke, erfelijke aandoening.

Ze krijgt onderdak bij Sylvia, de uitbaatster van de herberg ‘De Koolputten’. Wanneer het lichaam van een jonge, zwangere vrouw uit een beerput wordt gehaald, gaat Eline dieper in het verleden graven. Ze moet te weten komen wat er zich heeft afgespeeld en waarom er over het dorp een dichte sluier van geheimen hangt.

Over de auteur

Belinda Aebi (1958) is de samensmelting van een Zwitserse vader en een Vlaamse moeder. Ze woont met haar man in Temse aan de oever van de Schelde. Het water en de stilte inspireren haar. Belinda werkte bijna dertig jaar in de commerciële sector en kreeg de schrijfmicrobe te pakken tijdens het werken aan de biografie van haar vader.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wanneer verscheen Aebi’s eerste misdaadroman?

Stuur je antwoord voor 25 februari 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Aebi’. Vermeld ook je naam en adresgegevens en geef duidelijk aan of je een fysiek exemplaar of een ePub zou willen winnen. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)