Verraderlijke mist

Op 6 mei jl verscheen bij uitgeverij M-B Publishing de thriller Verraderlijke mist van Marja Boomstra, deel 3 in de Chaja serie. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In Verraderlijke mist, het derde deel van de Chaja-serie, lijkt Chaja’s leven in rustiger vaarwater te zijn gekomen, nu Lucinda is opgepakt en zij eindelijk haar biologische vader leert kennen. Dan ontdekt Chaja dat Reaven informatie voor haar achterhoudt. Als even later Lucinda weet te ontsnappen, beseft Chaja dat haar leven weer gevaar loopt. Chaja droomt ondertussen steeds over een geest in de mist en wanneer haar wordt uitgelegd dat dit de boodschapper van verraad en slecht nieuws betekent, gaat ze op onderzoek uit. Bij toeval stuit ze op een kleine nalatenschap van haar moeder, een kistje met herinneringen. Het blijkt de doos van Pandora, een bron van kwaad en ellende te zijn.

Over de auteur
Marja Boomstra (1960), geboren te Harlingen en woonachtig in Weert, kan als voorbeeld gelden dat je nooit te oud kunt zijn om je debuut als schrijver te maken. Ze heeft jarenlang de wens gehad om te publiceren, maar het kwam er nooit van. Door haar lange maatschappelijke en leidinggevende carrière binnen gemeentelijke organisaties en de jeugdzorg ontbrak het haar de tijd om te publiceren. De facetten van haar leven, de ontmoetingen met mensen in haar werk en de bijbehorende verhalen vormen de ingrediënten van haar debuut, de psychologische thriller ‘Als het verleden toekomst wordt’. Een zeer direct en met diepgang beschreven verhaal over de verwerking van misbruik van de getraumatiseerde hoofdpersoon, vormgegeven in een spannend scenario. De auteur schrijft over kenmerkende zaken, waar de lezers zich in herkennen. Vooral de uitdieping van de karakters in haar verhalen spreekt haar lezers aan. Dat zij een heel andere kant van haar talenten en persoonlijkheid laat zien, blijkt ook wel uit sommige geschokte reacties van personen na het lezen van haar boek, die Marja Boomstra nog uit het verleden kennen. Overigens vindt de auteur de band en feedback van haar fans zeer belangrijk. Dat betekent dat zaken en persoonlijke verhalen, die naar aanleiding van haar debuut soms met haar worden gedeeld, behoorlijk kunnen binnenkomen. Dit vertrouwen van lezers vindt zij een voorrecht en inspireert haar om de ingeslagen weg als auteur voort te zetten.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Van welke auteur leest Marja Boomstra graag zelf boeken?
  • 2. De boeken die deze auteur onder een pseudoniem schrijft, waardeert ze minder. Wat is daar de reden van?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 25 mei 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verraderlijke mist’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)