De schaduw van de raaf

Op 17 juni verschijnt bij uitgeverij Cargo de jeugdthriller van Eva Eich, De schaduw van de raaf. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Escaperoom-avonturen voor jong en oud.
Geniet van een spannend verhaal, los de raadsels op en vind je weg naar de uitgang!

Wat een gezellige reünie had moeten worden met oude klasgenoten en vrienden verandert plotseling in een nachtmerrie wanneer Lisa en haar vrienden opgesloten worden in het oude verlaten schoolgebouw. Iemand is erop uit om hen te straffen, en dat heeft alles te maken met een donker geheim van haar vrienden.

Over de auteur
Eva Eich studeerde biologie aan het Fraunhofer Instituut in München. Na een uitstapje in de forensische wetenschap werd ze journalist, waarbij ze werkte voor verschillende dagbladen. Eich woont en werkt in Beieren.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Tegelijk met De schaduw van de raaf komt er een tweede boek uit van Eva Eich. Wat is de titel van dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 juni 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De schaduw van de raaf’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)